Little Hotties


Little Hotties 

product4400-klein

Geurbranders

cat112

NIEUW in Belgie uit Engeland LITTLE HOTTIES verkrijgbaar bij `t Kegeltje kado enzo in 42 geuren te verkrijgen, voor oliebranders zonder water, de geuren zijn mengbaar. Een hele nieuwe ervaring om geur te verspreiden in huis. Elke Scented Little hotties is met de hand gegoten en zeer geparfumeerd, zodat u uw eigen op maat gemaakte geur kunt creëren in huis. Mix en match zoals u wilt en maak een keuze uit onze range van 42 geuren. Plaats 3 of 4 Little Hotties in een oliebrander en zet er een brandend theelichtje onder. Laat de door u gewenste geur uw huis vullen. De combinaties die u kunt maken zijn eindeloos.

Geurige en kleurige Little Hotties op basis van paraffine, een soja wax mix, natuurlijke geurolien en plantaardige kleurstoffen. Prikkelt je zintuigen en laat je ontspannen.

Op een druilerige dag met een boek en een kop thee erbij, gewoon als je `s avonds na een drukke dag op de bank ploft, maar ook gezellig tijdens het kletsen met vriendinnen. Je Geniet van Little Hotties als je behoefte hebt aan een gelukzalig sfeervol moment.

Wij wensen u veel plezier bij het samenstellen van uw eigen geursensatie.